För alla oss som är flitiga e-handlare där ute, finns det en hel del fördelar med att uteslutet bara handla nätet. Men ibland så kommer man till stunder då det ibland inte alltid känns lika smidigt och lönsamt att handla över nätet. Detta är tillfällen då frakten ibland till och med blir dyrare än själva produkten du från början köpte. Något som alltså inte alls blir särskilt lönsamt i längden.

Att handla fraktfritt via nätet borde alltså faktiskt vara en självklarhet för alla oss som handlar på nätet minst en gång i veckan. För med tanke på hur lojala de flesta av oss e-handlare faktiskt är gentemot våra företag, tycker man ju faktiskt att allt fler skulle kunna bjuda på den dyra frakten. Vem vet? Kanske kommer e-handel att minska om någon inte gör något åt detta inom en snar framtid.

Må hända att det inte kostar särskilt mycket att handla i Sverige, men så fort man ska handla något från USA eller andra länder långt bort får man betala alltför mycket pengar. I många fall måste man till och med betala skatt på detta, vilket alltså i längden inte alltid blir särskilt lönsamt.

Så till alla er företag som har trogna kunder där ute. Ge dem lite extra förmåner och omtanke. Det kommer bara att boosta er försäljning och bidra med att ni ännu fler nöjda kunder.