Byt skärm och reparera din telefon i stället för att köpa en ny. Det gör att du kan spara mycket pengar och slippa köpa nytt. Och vad är egentligen det senaste från Apple.  

Vad är det senaste från Apple? Nya ipads och iphone kommer titt som tätt. Men visste du att du även kan reparera din smartphone och surfplatta om den gått sönder – i stället för att köpa en helt ny. Det gör att du sparar pengar och minskar på konsumtionen, som förstör miljö och jord. Mer om att reparera din iphone och byta skärm på din telefon kan du läsa om här på https://mobilplaneten.se/product/iphone-6/.

Byta skärm eller köpa ny iPhone?

Apple vill förmodligen att du ska byta in din nuvarande iphone i stället för att köpa en helt ny. Det är nämligen det som de tjänar pengar på – men det är inte vad du tjänar på. Om du redan har en iphone som fungerar bra, och får skärmen sprucken, då är det mer värt att reparera än att köpa ny.

För ca ett år sen lite drygt kom den nya iphone X, som sades vara det nya och själva grunden för hur en mobiltelefon skulle se ut de kommande åren. Frågan är om Apple kommer att hålla det. I en artikel i Mobil.se. Med den nya telefonen från Apple introducerades ansiktsigenkänning Face-ID, för att ersätta den knappt fungerande fingeravtrycksläsaren Touch-ID. I samma veva kom Oled-skärmen, som ersatte LCD-tekniken. Vill du ha en billigare mobil från Apple kan du titta in iphone XR, som ska vara en slags budgetmobil, trots att den kostar hela 10 000 kronor. En dyrgrip med andra ord.

Samtidigt går det i Ny Teknik att läsa om hur Apple tvingas sänka priset på sina telefoner, och det för att försäljningen knakar i fogarna. En del menar att det beror på att Apple inte längre tillverkar mobiler som vi bara måste ha – och att utveckligen har nått sin kulmen, för tillfället.