Som företagare vill du marknadsföra ditt företag så effektivt och billigt som möjligt. Målet är att nå ut till både befintliga och nya kunder. När du marknadsför företaget med profilprodukter blir dina medarbetare och kunder dina reklampelare. Dina kunder blir ständigt påminda om företaget och det kostar dig inte mycket.

För att lyckas med ditt företag måste du medvetet och kontinuerligt arbeta med att marknadsföra dina produkter och tjänster. Du behöver nå din speciella kundgrupp samtidigt som ditt varumärke behöver bli känt. Ett smart marknadsföringssätt är att använda profilprodukter från Brand New Profile, som erbjuder allt från klassikerna pennor, kepsar och t-shirts, till blivande klassiker som väskor, paraplyer och elektronik. Låt din logga ständigt påminna dina kunder om dig.

Effektiv marknadsföring

”coronakrisen kan påskynda butiksdöden” Enligt SvT

muggTrots det måste du som företagare våga satsa. Köp in ett större lager med muggar med din företagslogga på, gärna i olika färger. Självklart får alla medarbetare med sig ett dussin muggar hem. Kunderna får kaffet serverat i muggarna. Om det passar ditt företag och dina kunder så ger du också en mugg till alla kunder som handlar över en viss summa. Erbjud också alla dina kunder en penna. Då kommer dina kunder, och deras vänner, att bli påminda om ditt företag i sina hem. Köp också in snygga och passande arbetskläder till dina anställda med din logga. Om dina medarbetare har arbetskläder i bra kvalitet, så kommer de att upplevas som mer kompetenta. Det är effektiv marknadsföring.

Rätt profilprodukt

Det är viktigt att du köper rätt profilprodukt. En advokatbyrå och en frisörsalong bör köpa produkter som passar just deras kunder. Om du har en butik med billigare saker, så kan du ge bort kepsar och pennor. Låt dina kunder bli dina reklampelare.