Det är lätt hänt att mobilen åker i golvet. Om du inte har något skydd på telefonen riskerar du att skärmen eller något annat går sönder. Men genom att skydda din telefon med fodral och skärmskydd minskar du den risken.

Att råka tappa mobilen för att sedan mötas av en spräckt skärm är det många som har råkat ut för. För många händer detta titt som tätt för att de inte skyddar mobilen ordentligt. Att byta en trasig skärm ofta blir väldigt dyrt i längden. Då är det bättre att försöka skydda mobilen. Hos https://techhuset.se/ kan du hitta massor med mobiltillbehör som kan skydda din mobil. De har mobiltillbehör för olika telefonmodeller. Ett mobilfodral eller skärmskydd kostar max några hundralappar och är bara en bråkdel av vad det kostar att laga en trasig telefon. Köp skydd, din mobil håller längre. Det är perfekt att beställa dina skydd online. Du får bättre priser och det finns ett större utbud.

Viktigt med skärmskydd

Ett skärmskydd är ett skydd som du sätter på pekskärmen. Skyddet är antingen av plast eller härdat glas. Båda varianterna klistrar du fast på skärmen. Att ha glas på skärmen skyddar bättre mot repor och stötar. Den tunna glasskivan påverkar inte skärmens effektivitet. Det är väldigt enkelt att sätta fast skyddet. Det du ska tänka på är att rengöra skärmen ordentligt.

Smart att ha ett mobilfodral

Det finns en uppsjö av olika typer av mobilfodral och skal. Det finns fodral i läder, plast och silikon. Gel- och plastfodral är ganska tunna och finns i olika varianter. Om du har ett sådant skal får du ett bra grepp om telefonen. Sedan finns det bumperskal som bara sitter runt kanterna på telefonen. Baksidan och framsidan är helt oskyddade. Ett annat populärt fodral är plånboksfodralet. Detta är det optimala fodralet om du vill vara säker på att din mobil inte ska gå sönder. Fodralet kan kännas lite klumpigt men en stor fördel är att du kan använda fodralet som plånbok.